Image by Christin Hume

Een eigen website
snel online, geen gedoe

Webdesign voor coaches & therapeuten die de ziel van hun praktijk online willen zien en geen maaaanden willen sleutelen aan een website.

Wil jij een website die jouw verhaal vertelt en waar je trots op kan zijn?

Weet je niet waar te beginnen met jouw website? Of heb je zelf iets in elkaar gestoken maar ben je niet tevreden en onzeker over het resultaat? Dan ben jij net zoals de meeste coaches of therapeuten.
 

Logisch, jij bent namelijk goed in iets helemaal anders: mensen helpen en transformeren. Daarom koos je ook voor je vak. Niet om een website te bouwen, technische zaken te koppelen, webteksten te schrijven...
 

Je weet dat een website onmisbaar is. Maar je krijgt het beeld in je hoofd niet op het scherm.

 

Uren, dagen, maanden gaan voorbij. Je hoofd ontploft van alle extra to do's. Het ergste is: er komen amper bezoekers en je website past totaal niet bij jouw praktijk.

Je weet gewoon niet hoe het moet, en da's oké. Ik help je graag, met ontwerpen én schrijven.

Titel toevoegen123.png

Wat als ik je vertel dat een website de ziel van jouw praktijk kan ademen? 

Het kan anders.
Stel je voor...

Je trekt automatisch de juiste cliënten aan omdat je website authentiek weergeeft wie jij bent. Mensen vertrouwen je en kunnen vlot contact opnemen.

Je voelt je zeker over jouw online aanwezigheid. Je durft je website te delen en voelt je trots op het resultaat.

Je voelt opnieuw rust in je hoofd omdat je je kostbare tijd en energie niet langer voelt wegvloeien aan zorgen over een slechte website en vindbaarheid.

Je hebt meer tijd en energie voor waar je écht goed in bent. Gedaan met blijven sleutelen aan je website. Je wordt dus een betere coach/therapeut.

Ben jij klaar om je praktijk op de kaart te zetten?
Dan is de een eigen website exact wat jij nodig hebt.

Hoe werkt het?

Samen maken we een website die helemaal past bij wie jij bent en wat je doet. Copywriting is inbegrepen, dus ook de teksten vertellen jouw verhaal op een authentieke manier.

Dankzij het all-in-one-platform van Wix ga je daarna vlot aan de slag met bloggen, e-maillijst opbouwen, online leeromgeving... Jouw website ondersteunt jou en je praktijk! 

voorbereiding
Strategiesessie

Voor we aan het ontwerpen van je website kunnen beginnen, is het belangrijk om naar jouw basis te kijken. Wie ben je, wat doe je en voor wie? Hoe gaan we dat duidelijk communiceren op je website?

voorbereiding
Webteksten

Webteksten maken of kraken een goede website. Jij schrijft eerst in je eigen woorden, zodat we jouw eigenheid niet verliezen. Ik herschrijf en geef de juiste structuur.

DE WEBSITEDAG

Jouw websitedag is aangebroken! Jij kiest op voorhand een template en ik maak een eerste versie. Samen optimaliseren we verder op basis van jouw voorkeuren. Op het einde van de dag staat jouw website online!

Hoe belangrijk is jouw tijd & energie?

Ik hoop heel belangrijk. Zonder tijd en energie kom je nergens.

 

Wees eens eerlijk: hoeveel tijd heb je al verspild aan jouw website? Welke andere dingen zou je met die energie kunnen doen?

Jouw website LATEN maken bijvoorbeeld. Klopt, het is een investering - zowel tijd als geld. Maar heb je al eens stilgestaan bij wat je wint?

 

Je stopt met twijfelen, kan vertrouwen op je website en het geeft je ruimte om te groeien. Je maakt vooruitgang. Je krijgt resultaat. Je wint tijd én energie.

Energie.png

Lieve woorden

resultaat Wolfsoul.png
Portfolioresultaat Wolfsoul.png

Wat heb jij prachtig werk geleverd. Ik vind het echt mooi hoe jij de ziel van iemands werk en boodschap kan vertalen in een website. Dank je wel Anouk!

- Gwen van Wolfsoul

Alles op een rijtje

●  Keuze uit 500+ templates

●  Copywriting webteksten

 

●  SEO

●  Afsprakensysteem Calendly

●  Makkelijk zelf te beheren

●  Professioneel mailadres

●  1 jaar* domeinnaam, hosting & support

1.277 euro excl. btw

* Nadien 300 euro per jaar voor domeinnaam, hosting & support. Prijs onderhevig aan prijsstijgingen Wix & Combell.

 
100% vrijblijvend kennismaken
met jouw webdesigner

Tijdens een gratis call (30 min.) leren we elkaar beter kennen en zien we of een website-in-1-dag écht iets voor jou is.

Geen klik? Niet erg, je hangt aan niks vast!

30 min.    via Zoom

Plan rechtstreeks een afspraak in onderstaande agenda.

Ontwerp zonder titel2_edited.jpg
Veelgestelde vragen