Hey, ik ben Anouk

Marketingcoach voor coaches & therapeuten. Ik help jou naar meer rust, in je hoofd én in je praktijk.

Jij hebt hulp nodig met jouw online aanwezigheid, want je ziet door het bos de bomen niet meer. Ik ga je iets verklappen: het is écht moeilijk om marketing te doen voor jezelf, want jij bént je zaak, je zit er middenin. Je ziet de volgende stap niet. Ja, ook ik heb er last van. Pas wanneer je afstand neemt en je op één ding tegelijk focust, komt er schot in de zaak.

Daar help ik je mee. Mijn wens is dat jij meer kan doen waar je goed in bent, namelijk mensen helpen en transformeren. Of het nu mentaal, lichamelijk of energetisch is. Of het nu gaat over grote of kleine keuzes.

 

Ik voel tot diep vanbinnen dat onze wereld daar nood aan heeft. Wat jij doet vind ik daarom zo belangrijk. Ik help je graag naar meer - meer flow, meer rust, meer impact.

 

 

12345_edited.jpg

Creatief & kritisch

Ik stel alles in vraag. Durf kritisch te kijken. Oplossingen zoeken, dingen uitleggen of optimaliseren. Een plan maken, resultaten behalen. Met een aanpak waar jij centraal staat, op maat, persoonlijk.

Je kan bij mij terecht voor marketinghulp. Tijdens een 1:1 strategiesessie maken we een plan dat écht bij jou en je praktijk past. Nadien ondersteun ik je waar nodig, in een vervolgtraject of met social media coaching.

Van opleiding ben ik journalist, ik werkte jaren in de communicatiesector en werd uiteindelijk zelfstandig fotograaf. Door corona kwam daar copywriting en webdesign bij. Maar ik doe niks liever dan dingen uitleggen, ideeën concretiseren, een strategie bedenken, een plan maken...

Wat voor mij vanzelfsprekend is - strategie, communicatie, marketing - is voor jou een gigantische berg om te beklimmen. Ik ben graag jouw gids. Samen klimmen we naar de top.

Ik geloof in eenvoud. Naar de essentie gaan. Met een persoonlijke aanpak en op jouw tempo. Zodat jij op je gemak bent en je authentiek kan laten zien wie je bent, wat je doet en waarom.

 

Zin om samen te werken?

 

Kopie van Anouk 12.png

Boekenwurm & dierenvriend

Na mijn studie stapte ik in een klassieke werknemersrol in de communicatiesector. Het maakte me ziek. Ik stond gedwongen stil bij de vraag: wat vind ik belangrijk? Bewust, duurzaam en vrij leven was het antwoord.

 

Want hoe wil je dat de wereld eruitziet? Alles begint bij jezelf, de realiteit die je voor jezelf en anderen creëert. Dit is wat ik geloof:

Iedereen is gelijk, zowel mens als dier. Daarom eet ik plantaardig. Ik probeer duurzaam en respectvol met mijn omgeving om te gaan.

 

'Volwassen zijn' is een illusie. Daarom koester ik het kind in mezelf. Ik ben van nature enthousiast en geniet van kleine dingen. Ik lach luid.

 

Ik ben een eeuwige leerling. Daarom ben ik gek op lezen en documentaires. Over gezondheid, spiritualiteit, criminaliteit, gedrag, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, voeding, sociologie...